Posetite naš Blog
Naši podni sistemi Naši podni sistemi Naši podni sistemi Naši podni sistemi Naši podni sistemi Naši podni sistemi Naši podni sistemi
 

Naši podni sistemi

Flowcrete Srbija nudi velik izbor specijalizovanih završnih podnih rešenja na bazi smole, prilagođenih različitim zahtevima industrijskog i komercijalnog tržišta. Koristite sledeći spisak da biste pronašli vrstu podnih obloga na bazi smole koju tražite.

Dvoumite se od čega početi? Onda počnite sa sajtovima o našim podnim oblogama za industrijske ili poslovne objekte, gde ćete naći  sve preporuke i informacije o proizvodima.

 • Industrijske podne obloge na bazi smole

  Industrijske podne obloge na bazi smole

  Flowcrete Srbija nudi širok izbor industrijskih podnih rešenja koja se mogu primenjivati u različitim sektorima industrije, uključujući i automobilsku, elektronsku, proizvodnu, farmaceutsku, prehrambenu industriju, te takođe postrojenja za pakovanje.

  Saznajte više...

 • Dekorativne obloge na bazi smole

  Dekorativne obloge na bazi smole

  Flowcrete Srbija nudi veliki broj dekorativnih podnih obloga na bazi smole za primenu u različitim vrstama rekreacionih, javnih i prostora za zabavu, uključujući tržne centre, aerodrome, stadione, škole, bolnice i kancelarije.

  Saznajte više...

 • Flowfast MMA podne obloge

  Flowfast MMA podne obloge

  Flowcrete Srbija nudi inovativna podna rešenja za industrijski i komercijalni sektor koji se mogu primenjivati u veoma ograničenom vremenu za postavljanje – to su sistemi podnih obloga od metil metakrilata (MMA) koji su potpuno spremni za korištenje već nakon 2 sata nakon ugradnje.

  Saznajte više...

 • Flowfresh antimikrobne podne obloge

  Flowfresh antimikrobne podne obloge

  Flowcrete Srbija nudi jedinstvenu tehnologiju poliuretanskih podova namenjenih za sektor prehrambene i farmaceutske industrije, čije je cilj da klijentima obezbedi  uspešnu strategiju kontrole kontaminacije podova zahvaljujući sposobnosti za eliminaciju 99,9% svih bakterija sa podnih površina.

  Saznajte više...

 • Deckshield premazi za parkinge

  Deckshield premazi za parkinge

  Flowcrete Srbija nudi veliki broj specijalizovanih sistema premaza namenjenih za korišćenje na saobraćajnim površinama koji se mogu koristiti na nižim nivoima, ali takođe kao posredne i spoljne obloge za krov u višespratnim parkinzima, primenljivi u komercijalnim i industrijskim objektima.

  Saznajte više...

 • Isocrete podne košuljice

  Isocrete podne košuljice

  Flowcrete Srbija nudi velik izbor prozivoda marke Isocrete koja obuhvata polusuve cementne košuljice za samonivelisanje. Isocrete podne košuljice su sastavni deo kontrukcije poda koji štiti betonsku podlogu i obezbeđuje glatku podlogu za završnu oblogu.

  Saznajte više...

 • Mondéco bešavni teraco

  Mondéco bešavni teraco

  Flowcrete Srbija nudi velik izbor bešavnih sistema teraco na bazi smole namenjenih za klijente iz komercijalnog sektora, a čije su karakteristike dekorativnost, dugotrajnost i izdržljivost.

  Saznajte više...

 • Flowchem VE antikorozivna zaštita

  Flowchem VE antikorozivna zaštita

  Flowcrete Srbija nudi velik izbor proizvoda za antikorozivnu zaštitu koji su prilagođeni uslovima zahtevne sredine u kojoj se koriste agresivna hemijska sredstva.

  Saznajte više...